Despre noi

TRADIȚIE DIN 1994

Totul a pornit de la o idee simplă… Pâine cu caracter, pregătită din ingrediente bine alese și după rețete din întreaga lume.

În jurul numelui s-a clădit un mic univers care iți aduce produse reprezentative de panificație, patiserie. Dorința noastră este ca tu să te bucuri de gustări mereu proaspete, cu adevărat sănătoase, care să iți satisfacă micile capricii culinare. Încercăm prin munca noastră să aducem culoare și gust în mesele celorlalți. Ne străduim să ne îmbunătățim în permanență produsele și serviciile, să inovăm și să creăm produse noi. La capitolul delicii rămânem fideli principiilor sănătoase din brutărie și aducem o viziune proaspătă și lipsită de artificii în produse.

Vă așteptăm și în lanțurile noastre de magazine alimentare marca Georom.

Din prima zi ne-am exprimat dorința de a face produse de panificație și patiserie care sa satisfaca gusturile clientilor nostrii și am reușit să ne atingem obiectivul, pentru că produsele noastre se bucura de o atenție sporită fiind 100% naturale, fară conservanți sau aditivi.

Cu o experiență de peste 26 de ani, pasiunea noastră pentru practicarea acestui meșteșug străvechi a rămas la fel de puternică. Scopul nostru permanent este de a atinge excelenţa, iar în acest sens am făcut o serie de investiții atât în infrastructură cât și în tehnologie astfel încât în prezent să putem face față standardelor de calitate. În procesul de producție folosim o tehnologie modernă, îndeplinind în același timp și crite­riile impuse de standar­dele Uniunii Europene.

Ne-am câștigat un binemeritat loc în această industrie datorită seriozității de care am dat dovadă față de tine. Pentru aceasta, dispundem de o echipă profesionistă cu multă experiență în acest domeniu care urmărește în permanență satisfacerea oricaror gusturi și preferințe. Distribuția produselor se realizează cu mașini proprii, iar comerțul preparatelor se realizează în lanțul de magazine proprii marca Georom unde te așteptăm atât cu produse casnice cât și alimentare și jucării.

Magazinele noastre

Magazin Georom 1

Str . Pictor Dumitru Dacian nr 1

Magazin Georom 2

Calea Burdujeni nr 22

Magazin Georom 3

Str. Octav Bancila nr 5

Magazin Georom 4

Str. Anastasie Crimca nr 71 Mitocul Dragomirnej

Magazin Georom 5

str. 22 Decembrie nr 115 Prelipca

Call Now Button
Search

We offer something different to local and foreign patrons and ensure you enjoy a memorable food experience every time.