X
Menu

Despre noi

Panificatie si Patiserie

Georom Impex

Tel: 0731/ 510.711 

Totul a pornit de la o idee simpla… Paine cu caracter, pregatita din ingrediente bine alese si dupa retete din intreaga lume.

In jurul numelui s-a cladit un mic univers care iti aduce cele mai reprezentative produse de panificație, patiserie. Dorinta noastra este ca tu sa te bucuri de gustari mereu proaspete, cu adevarat sanatoase, care sa iti satisfacă micile capricii culinare. Incercam prin munca noastra sa aducem culoare si gust in mesele celorlalti. Ne straduim sa ne imbunatatim in permanenta produsele si serviciile, sa inovam si sa cream produse noi. La capitolul delicii ramanem fideli principiilor sanatoase din brutarie si aducem o viziune proaspata si lipsita de artificii in produse.

Va asteptam si in lanturile noastre de magazine alimentare marca Georom.

Din prima zi ne-am exprimat dorinta de a face cele mai bune produse de panificatie si patiserie de pe piata si am reusit sa ne atingem obiectivul, pentru ca produsele noastre se bucura de o atentie sporita fiind 100% naturale, fara conservanti sau aditivi.

Cu o experienta de peste 24 de ani, pasiunea noastra pentru practicarea acestui mestesug stravechi a ramas la fel de puternica. Scopul  nostru permanent este de a atinge excelenţa, iar in acest sens am facut o serie de investitii atat in infrastructura cat si in tehnologie astfel incat in prezent sa putem face fata celor mai inalte standarde de calitate. In procesul de productie folosim o tehnologie moderna, indeplinind in acelasi timp si crite­riile impuse de standar­dele Uniunii Europene.

Ne-am castigat un binemeritat loc fruntas in aceasta industrie datorita seriozitatii de care am dat dovada fata de tine. Pentru aceasta, dispundem de o echipa profesionista cu multa experienta in acest domeniu care urmareste in permanenta satisfacerea celor mai sofisticate gusturi si preferinte. Distributia produselor se realizeaza cu masini proprii, iar comertul preparatelor se realizeaza in lantul de magazine proprii marca Georom unde te asteptam atat cu produse casnice cat si alimentare si jucarii.

Telefon
0731 510 711
Email office@georomimpex.ro
Adresa Str. Dumitru Dacian, Nr 2